Tecavüze Uğrayan Kızım İçin Adalet İstiyorum!

*** Gerekli destek ve çalışmalar sağlandığı için Ahmet İnce'nin iletişim bilgilerini kaldırdık. Sosyal medya üzerinden kampanyayı yaygınlaştırmamız devam edecektir. Ek olarak; "Kızıma Adalet İstiyorum Platformu" kuruldu. Bu platform 7 Mayıs tarihinde yapılacak olan mahkemeye kadar çeşitli kampanyalar yürütecek.

Açıklama: Babanın sosyal medya üzerinde kamuoyu oluşturulması talebi üzerine Ötekilerin Postası tarafından imza kampanyası başlatılmıştır.
facebook/OtekilerinPostasi
Twitter: @RadikalAktivist
www.otekilerinpostasi.org

Ayrıca Ahmet İnce'nin facebook profiline ulaşmanız için:

Duruşma 7 Mayıs günü Denizli 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecektir.

Tecavüze Uğrayan Kızım İçin Adalet İstiyorum!