Yeniden Yeşil Aksaray

HİÇ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?
Yaşadığımız bu sel felaketi inançlarımız doğrultusunda tabii ki şüphesiz yaradan’dan geliyor. Hangi biriniz bu sel felaketi öncesi Aksaray için bir şey yaptık? Hangimiz mallarımızı, canlarımızı kurtarmak için bir önlem aldık. Hiç düşündünüz mü? Bunun önüne geçebilmek adına; Aksaray’ın en büyük sosyal medya sayfası olarak elinizi taşın altına koymaya davet ediyoruz. Ak Parti’li, Milliyetçi Hareket Parti’li, Cumhuriyet Halk Parti’li… Siyasi görüşümüzü bir kenara bırakarak Aksaray için iyi bir şeyler yapmanın zamanı gelmedi mi? Aksaray için birlik zamanı… Belki bir kişi bunu başaramaz, lakin birleştiğimiz zaman aşamayacağımız engel yok. Yaşadığımız sel felaketinin tekrar etmemesi adına; sayfa yönetimi olarak resmi kurumlarla yapılan ön görüşme neticesinde imza kampanyasını imzalayarak ilk adımı atabiliriz. İmzalar yeterli konuma geldikten sonra bize tahsis edilecek yere, hepinizi bir fidan dikmeye davet ediyoruz. Bu sayede, hem dikili bir ağacınız, hem de felaketler öncesi büyük bir adım atmaya hazır mısınız?