Wwe'nin Tekrar Türkiye'ye Gelmesini İstiyoruz!

Buradaki öncelikli amacımız Türkiye'deki güreşsever kitleyi görmek ve bu kitle ile neler yapabileceğimizi kanıtlamak. Tabiki kanıtlamak demişken de WWE'nin Türkiye'ye gelmesi için Türkiye'deki bu iş ile sorumlu yetkililerle temasa geçip başlatmış olduğumuz bu kampanyayı yeterli seviyeye çekip kendilerine sunmak.

WWE ilk olarak 14 Kasım 2010'da İstanbul Abdi İpekçi Arena'da 2,5 yıl aradan sonra ise 23 Şubat 2013'te de Ülker Sports Arena'da şovlarını gerçekleştirdi. 2010'da tamamen dolu tribünler önünde şov gerçekleştiren WWE, 2013'te istenileni elde edemedi ve tribünlerin büyük bölümü boş kaldı. Amacımız yine WWE'yi Türkiye'ye çağırabilmek.

Bu kez ise hepbirlikte iyi şekilde organize olup güreşsever kitleyi buraya toplayarak en azından yeterli sayıda kitle var mı onu görelim. Sizden ricam lütfen imza kampanyamıza katılırken dikkat edilmesi gereken ''Ad-Soyad, Bulunduğunuz Yer'' kısmını da doğru şekilde doldurunuz. Bu tespiti yaparken hem kimlerin katıldığını hem de nereden katıldığını doğru şekilde görelim. Diğer gerekli alanları da lütfen boş bırakmayalım.. Teşekkür ederiz..

NOT: 18 Yaş altındakiler için orada 18 yaş altı seçeneği olmadığı için 18'i işaretlemelidirler...

Wwe'nin Tekrar Türkiye'ye Gelmesini İstiyoruz!