Türk Pilotumuz Öldürülecek Lütfen Sesimi Duyun Suriyede Rus Uçağını Vuran Pilotumuza Destek

Geçen yıl sınırımızı ihlal ettiği için düşürülen Rus uçağını vurduğu için kimliği deşifre edilen pilotumuzun başına bir iş gelmesi durumunda kaybolması, ölmesi v.s ben bunu Rus gizli örgütlerine bağlarım. Allah korusun böyle birşey olursa milletçe hesabını soracağız. İşte bu hesabı sormak için bu kampanyayı imzalayacaksın. Bu senin vatandaşlık görevin,O zaman milletçe 'pilotumuzun kimliğini kim açık etti' diye biz bunu düşündük siz düşünemediniz mi diye muhattap bulacağız. F-16 pilotumuzun başına bir şey gelirse, mesela hayatın anlamını keşfetmek için evinden ayrılır ve bir daha haber alınamazsa, bir trafik kazasında son nefesini verirse veya bindiği uçağa yıldırım isabet eder ve ölürse, bunu Rus İstihbarat Servisi FSB'ye (eski KGB) bağlarım. O zaman da günün birinde milletçe 'pilotumuzun kimliğini kim açık etti?' diye sorarız. İşin özeti şu: Kimsenin üç kuruşluk hesabı bizi ilgilendirmez. F-16 pilotumuzun canı, devletimizin namusudur.

Yerlere Göre Dağılım

Yaşlara Göre Dağılım