Sekse Son

Tamamen hissettiklerimi yazıyorum.Yeter artık bu kadar saçmalık bu ülkede kızlara çok fazla yüz verildi erkekler tarafından çok fazla toplumsal baskı yapıldı bu yüzdende biz erkekleri hor görüyorlar onlara göre istedikleri erkekle yatma hakkına sahipler ve de yatıyorlar olan bizlere oluyor.çünkü erkekler hayvani varlıklar onlar için her an kendileriyle seks yapmaya hazır avcılar.bu çok ters,saçma ve paranoyakça.
Bilinenin aksine erkeklerle kızların cinsel istekleri birbirine çok yakındır ama erkekler kendilerini çok küçük düşürüyor ve zarar gören bizleriz buna bir son.
Artık intikam zamanı.
Yapılacak tek bir şey var.Tek bir kural.Kulağa biraz tuhaf gelebilir ama.

SEKS YAPMAMAK.

SADECE SEKS YAPMAMAK.

Kızlarla seks yapmaya çalışan bireylerin de bilinçli erkekler tarafından engellenmesi/cezalandırılması.

Bu o kadar zor olmamalı.Bakın nasıl zor duruma düşüyorlar sonra.

Artık bu kadar saçma şey yeter.Bir üstünlük varsa o da erkekler kızlardan üstündür bunu artık herkes kabul etsin.Bu bir ütopya bir hayal değil olması gereken bu.
Kimler benimle kampanyama destek.Her türlü fikir eklemek isteyen çekinmesin bu konu geliştirilebilir daha ben konuyu genel hatlarıyla özetledim.