Riot Games Haksız Banlamaların Açılması

Merhabalar, Bu kampanyayı açmam daki amaç Riot Games Türkiye'nin ban yiyen kullanıcılarına haksızlık yapması ve gereken özeni göstermeyerek umursuzca tavırlar sergilemesidir.
Bizi bu yola iten Riot Games belki burdaki insanları önemsediğini gösteren bir aksiyon alması dileğiyle.Yaşım 28 herkes gibi benimde hobilerim var. Özellikle akşamları arkadaşlarımla oyun oynamak keyif aldığım aktivitelerden biridir. Sezon 3 'ten beri league of legends oynamaktayız.Bu oyun için yaşamlarımızdan zaman feda etmekteyiz.Evet gerçekten tutkuyla oynancak bir oyun olduğu için bu durumdan rahatsızlık duymamaktayız.Lakin geçen gün arkadaşım 3rd Party program kullandığı için biranda ban yedi. Evet bu olabilir fakat ben kefilim kendisi 3rd party programı kullanmadı ve kendisi hakkını aramak için Riot Games'e sordu ve tatmin edici bir karşılık alamadı ve umarsamadılar.Belki bize inanmayabilirsiniz ama Burda yapılan davranış ve haksızlık beni bu yola itti. Bu kişi 3 yıldır bir fiil Lol oynamıştı ve ortalama 2500-3000 TL Riot Point almak için para harcamıştı. Mantıken böyle bir hesapta 3rd parti program kullanılması ne kadar gerçek olabilirdi ? Acaba bizim scriptciler için yaptığımız reportlamadan mı sıkılmışlardı ? Gerçekten 3000 TL harcanmış bir hesabın sahibine bu durumu kanıtlamak zorunda olduklarını düşünmekteyim. Umursamaz bir cevapla bu durum geçiştirip yoluna devam etmek hiçbir firmaya yakışmamaktadır.Sonuçta para kazanıyorsan adam gibi bu süreçlerini geliştirip , yönetmek zorundasın.Ayrıca insanlarada saygı göstermek zorundasın. Çünkü bir oyun için sinir hastası olanlar , para harcayanlar ve bu işi kendine meslek edinenler var.Örneğin Riot Games NA'de gerçekten insanlar bu şekilde mi davranılıyor çok merak etmekteyim ? Yada Europe'da insan haklarının biraz daha düşük olduğu ülkelere Riot Games'te tek bir şirket mantelisinden çıkıp ayak uydurmakta mı ? Bu kampanya ile binlerce oyuncunun rahatsızlığı dile getirdiğime inanmaktayım.Herkese soruyorum bu kadar para harcamış bir hesapta hile kullanırmı ? Ayrıca kendisinin ligide Plat 3'tür. 3rd party kullanmış olsaydı neden hala aynı ligde. Neyi amaçlamışta kullanmış ? Neden arka arkaya aldığı zaferle Diamond ligine yükselmedi ki ? Biz bunları Riot Games'e sorduk ki gerçekten çok zor sormuşuz cevap bile alamadık. Oysaki Riot Games'te tanıdığı olanların Banlarını çatır çatır açtırdıklarını duyduğumuzda bunu kabul edebilir olarak saymıyoruz. Ben bu oyuna 2500 lira para harcadıysam eğer sen bana gereken özeni göstermelisin.Riot Games'in bu umursamaz tavırları bizim tarafımızdan kabul edilemez. Bu durumu her oyuncuya kanıtlamak zorunda olduğunuzu düşünmekteyiz.Bu yüzden banlanan bu tarz hesapların banlarının tekrardan açılmasını , müşterilerinizle daha proaktif diyaloglar yakalamanızı ve ban takip sisteminizi biraz daha geliştirip gerektiğinde videolu kanıt göstermenizi talep etmekteyim. (Ref olarak Valve'nin Counter Strike : CS GO'daki gibi bir overwatch sistemi getirilmesi.) Haksızca banlanan kişilerin banlarının açılıp bu insanların harcadıkları paranın kolay kazanılmadığınıda aklınızın bir köşesine yerleşmesinide ummaktayım. Teşekkürler