Molotof Kokteyli Atanlara Vur Emri

Güzel ülkemizin içinde bulunduğu kaotik ortamı fırsat bilen Türk ve İslam düşmanları, her fırsatta kargaşa çıkarmaya devam ediyor.
Üç tarafı denizlerle, dört tarafı düşmanlarla dolu cennet vatanımızda adım başı bir haine rastlamak artık süpriz değil.
Bu hainler bazen maske takarak aramızda dolaşıyor, bazen meclis kürsülerinden sesleniyor ve çoğu zaman da ellerine silah alarak metropollerde geziyor. Aleni bir şekilde ateşli silah kullanamayanlar, alevli silah yerine geçebilecek molotof kokteylini gönül rahatlığıyla canlarımıza ve mallarınıza kast edecek şekilde kullanabiliyor. Terör belasından yıllardır çekmiş bir ülke olarak, artık molotofkokteyli kullananların ateşli silah kullanan teröristlerle aynı muameleyi görmesini, güvenlik güçlerimiz tarafından mümkünse ölü olarak ele geçirilmesini istiyoruz. Sivrisinekleri öldürmek mi bataklığı kurutmak mı? Biz hem sivrisinekleri yokedelim, hem de vaktimiz bol, geniş zamanlarda bataklığı kurutmaya zaten devam ediyoruz. Bu imza kampanyasıyla şehir eşkiyalarınan elindeki molotof kokteyllerini kendi ellerinde patlatalım, kullanmalarına fırsat vermeden vur emri ile etkisiz hale getirelim. (etkisiz hale getirelim söylemi aslında bu işin kibarcası, biz ona kısaca SIKALIM diyoruz)
Lütfen imzalarınızla destek verin, tetikte sizin de parmağınız olsun.