Konak'ta Sema Pekdaş'ı İstemiyoruz!

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlığı'na,

Partinizden Konak Belediye Başkan Aday Adayı olan eski İzmir Baro Başkanı Av. Sema Pekdaş; daha önce “NE ATATÜRK ROZETİ NE TÜRK BAYRAĞI NE TÜRBAN” sözleriyle, yurttaşı olduğu Türkiye Cumhuriyeti’nin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Bayrağını, bir siyasi simge olan türbanla aynı kefeye koymuş, "Yetmez ama Evet" kampanyasına destek vererek halkın vicdanını rahatsız etmiştir.

Yerel seçim sürecinde "birilerinden işaret aldım yola çıktım" diyerek seçmenin ve İzmirlilerin vicdanını rahatsız edecek açıklamalar yapan Av. Sema Pekdaş'ın Cumhuriyet Halk Partisi tarafından Konak Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesini istemiyoruz..!

Örgüt içinde olmayan, adaylık sürecinde çalışmayan, halkın sesi olamayan ve tepeden indirilmeyi bekleyen bu aday adayının Konak'a yararından çok zararının olacağını düşünüyoruz..!

CHP'de Konak Belediye Başkan Adayı'nın partiniz tarafından başvuru için belirtilen son süre olan 2 Eylül 2013 tarihine kadar aday adayı olan kişiler arasından seçilmesini istiyoruz..!

CHP Genel Başkanlığı'na ve kamuoyuna saygıyla duyurulur...

Konak'ta Sema Pekdaş'ı İstemiyoruz!