Eski Kısa Marlboro'yu Geri İstiyoruz

Philip MorrisSA yetkililerine sesimizi duyurmak için oluşturduğumuz bir imza kampanyasıdır.

Biz yılların Kısa Marlboro tiryakileri olarak tütünün, filtrenin, pakedin değişmesinden son derece şikayetçiyiz.

Kısa Marlboro dediğiniz klasik bir sigaradır, pembe renkli kutuyla, yarı saydam yazıyla pakedi daha güzel şekle sokmuş olmuyorsunuz. Bir klasiğin ömrünü tüketmiş oluyorsunuz.

Sigarayı değiştirmekteki mantık nedir? Bir sigaranın seveni varsa, içicisi varsa, değiştirmeyin. Onun yerine değişiklik yaptığınızda ortaya çıkacak sigarayı "Kısa Marlboro 2" olarak piyasaya sürün ama has klasiğimize dokunmayın. Bu nasıl bir zalimliktir siz yılların tiryakilerinin sigarasını böyle habersiz değiştiriyorsunuz.

Philip MorrisSA firmasına açık çağrımızdır. Lütfen sesimizi duyun ve resimde gördüğünüz eski pakedini geri getirin. Aynı şekilde eski yumuşak filtresi ve eski içimi güzel tütününün geri gelmesini de şiddetle talep ediyoruz. Bu 3 şeyden birini bile eski haline sokmadığınızda bu sigaranın bir anlamı kalmayacaktır. Filtre, paket ve tütün, bunlar bizim eskisini istediğimiz parçalar.

Bunun için bir imza kampanyası başlattık. Bu sigaranın içicisi olan olmayan herkesten de imza desteklerini bekliyoruz. Sesimizi ne kadar yükseltirsek firmaya o kadar kolay ulaşır çağrımız.

Önemli bir not: Bizim Philip MorrisSA firmasına bir düşmanlığımız yoktur. Tam tersine bu firma sayesinde senelerce sigaramızı içtik. Ama bu değişiklikler gerçekten rezalet. Eski haline dönene kadar başka sigara içeceğim. Diğer tiryakilerden de aynı inceliği zor da olsa bekliyorum. İmzalarınızı da eksik etmeyin.

Önemli bir not daha: Sigara içinde 4000 çeşit zehir bulunan bir illettir. İçmeyin, içirtmeyin. Sigara içmeyen birisi yazıdan etkilenip başlama gibi bir durumla karşı karşıya kalmasın, bu bir illettir. Sakın denemeyin.

Eski Kısa Marlboro'yu Geri İstiyoruz