İzmit İsmetpaşa Stadı Yıkılmasın

37 yıl önce 1978 yılında hizmete açılan ve Kocaelispor'un mabedi olan İsmetpaşa Stadı geçtiğimiz yıl Haziran ayında yapılan ihaleyle Kumuşoğlu - Tokal İnşaat ortaklığı arsa için 385 milyon TL, Emlak Konut'a yüzde 21,61 oranında 83 milyon 500 bin TL teklif vererek satılmıştı. İsmetpaşa Stadı ile birlikte yan tesisleri kapsayan arazi, Emlak Konut GYO ile yüklenici firma Komusoğlu İnşaat-Tokal İnşaat ortaklığı arasında imzalanan protokolle Ağustos devri gerçekleşmişti. Şirketin 15 Haziran`da stadın yıkıma başlayacağı belirtiliyor.

Sakarya, Bursa, Konya gibi yeni stadyum yapılan şehirlerde yenisi açılmadan eskisinin yıkılması gibi bir durum söz konusu değilse, bizim statla ilgili de aynı uygulamanın yapılması gerekir. Bal Liginde Ortalama 12-13 bine oynayan bir takımız. Bu potansiyeli kaldırabilecek şehrimizde başka bir saha yok. Zorla falan değil, iyi niyetle siyasi iradenin bu sorunu çözeceğine inanıyoruz. Tabi kentin siyasi gücünün Ankara`ya karşı ne kadar etkili olup olmadığını da göreceğiz. Stadı yıktırmamak için sonuna kadar mücadele edeceğiz.
İzmit İsmetpaşa Stadı Yıkılamaz

İzmit İsmetpaşa Stadı Yıkılmasın