Aziz Yıldırım Yeniden Aday Olmasın

İyisiyle kötüsüyle 17 yıldır Fenerbahçe Spor Kulübü başkanlığını yapan ve 23-24 Mayıs tarihlerinde yapılacak olan seçimli olağan genel kurulda aday olmayı düşünen Sayın Aziz Yıldırım'a çağrımızdır;

Fenerbahçe taraftarlarının belli bir kesimi sizi ilah gibi görse de bu ilahlaştırma hali giderek şuursuz bir duruma dönüşmüş ve Fenerbahçe’ye zarar verir hale gelmiştir. Artık klasik hale gelen patavatsızlıklarınızda, saçma argümanlarla savunulup her yaptığınız yanlışta inatla pohpohlanarak haklı çıkarılmaya çalışılmanız sadece ve sadece egonuzu büyütüp yeni skandallarınız için size asist olmaktadır. Ne yazık ki Fenerbahçe`nin ne zaman, nerede, ne yapacağını kestiremediğimiz canlı bombasısınız. Farkına varmalısınız ki onlarca görüşten milyonlarca taraftarı olan bir camiayı Eminönü`nde babadan kalan dükkan gibi yö-ne-te-mez-siniz.
Çok arkasında durarak dile getirdiğiniz ‘’başarısızlık benimdir’’ lafını bundan önceki sözleriniz gibi yutmayın ve gereğini yapın lütfen. Varlığınız Fenerbahçe’ye yarardan çok zarar getirmeye başladı. Fenerbahçe için değişim ve yenilenme zamanı! Aday Olma!

Aziz Yıldırım Yeniden Aday Olmasın