Ameliyathane Hizmetleri Tanım Ve Atama İstiyor !

Biz '' Ameliyathane Hizmetleri '' okuyan ögrencileriz. Bölümümüzün adı , tanımı değişmesi ve atamamızın artaması için bu çalışmayı yürütüyoruz arkadaşlar .
Bölümümüzün adından ''hizmetleri '' kelimesinin kalkmasını ve yerine ''teknikeri '' veya ''hemşiresi '' kelimesinin konulmasını talep ediyoruz. Tanımlarda steril hemşire olduğumuzun daha açık net bir şekilde ifade edilmesini istiyoruz. Atamalarımızın 15-45-60 dan 100 -120 lere çıkmasını istiyoruz arkdaşlar.

HEM BİZİM HEMDE TOPLUMUN SAĞLIĞI İÇİN .

BİLGİLENDİRME:
Bölümüz çook güzel fakat fazla tanınmadığından bir çok sıkıntılarla karşılaşılıyor. Özellikle bölümümüzün adından dolayı gereksiz bir çok soru ve tartışmalar oluyor. Hatta arkadaşlarımızın karamsarlığa düştüğü bile oluyor. Biz buna yol açan adın değişmesini istiyoruz.

Ameliyathane hakkında 2 yıl gerek teorik gerekse uygulamalarla kendimizi geliştiryoruz. Ayrıca 2 sene boyunca bir Cerrahi aletin yapılışından tutun sterilizasyonuna kadar ve hangi ameliyatlarda nasıl nerede kullanılacağını biliyoruz. Cerrahi hastalığın başlangıcından tutun operasyonal sürecin bitimine kadar tüm bilgileri öğreniyoruz. Uyguluyoruz. Çalışıyoruz. bu sebepten dolayı STERİL HEMŞİRE olmayı en çok biz hak ediyoruz. Zaten layıkıyla yapıyoruz. Aldığımız Bu eğitimler sayesinde bir cerrahi hastalığın nasıl ameliyat edileceği hangi pozisyonda , hangi makinelerle , hangi cerrahi aletlerle nasıl kesi yapılacağı nasıl cerrahi asiste edeceğini hangi durumlarda ne yapılacağını bir komplikasyon geliştiğinde nasıl önlemler alınır nasıl giderilir ne yapılır daha sonrasında nasıl bir teknik uygulanır ve ayrıca ameliyat biterken nasıl kapatılır nasıl dikiş atılır bunların hepsini hem teorik hemde uygulamalı olarak öğreniyoruz. Bu sayede bir işi ezbere değil bilerek görerek herhangi bir sorunda çözüm üretecek seviyeye geliyoruz. Biz usta çırakla değil ALANINDA UZMAN HOCALARIMIZDAN öğreniyoruz. Ezbere yapılan bir işte çözüm üretmek çok ama çok zordur ki zaten yaptığı bir iştende bir şey anlamaz yapan kişi. Arkadaşlar hal böyle iken STERİL HEMŞİRELİK 2 sene okuyup ameliyathane bölümünde güzel bir eğitim almışken BAŞKA İŞ YAPMANIN AMACI YOKTUR.

Unutmayın arkadaşlar kendinizi iyi savunun ve bölümüzün ismini yüceltin :)

Arkadaşlar Bölümüzle ilgili aklınıza takılan en ufak şey olursa msj atın gerekli bilgilendirmeyi 7/24 yaparım yardımcı olurum ;)

İSTEK VE ŞİKAYETLER İÇİN: https://www.facebook.com/mehmet.bozkurt.5205622

Ameliyathane Hizmetleri Tanım Ve Atama İstiyor !