"Bizzat Hedef gösterildik!"
Fetullahçı yapılanmaların diğer İslamcı gurup ve cemaatlere nasıl baktığını biliyoruz. Zaman gazetesinin yayın politikasında buna defalarca şahit olmuşuzdur. 28 Şubat dönemi öncesinde, sırasında ve sonrasında İbdacı müslümanlara ve diğer müslüman kesimlerine yapılan operasyonlarda, saldırılarda, kumpaslarda son derece çirkin ve çirkef sunumlarla, mahkemeye intikal etmeden nasıl terörist yaftasıyla yaftalayıp çamur bir dil kullandıklarını, iftiralar attıklarını hâlâ hatırlıyorum; hafızamdadır. Mahkeme sürecinde de, Fetullahçı bürokrasinin düşmanlıklarına açık bir şekilde şahit oldu. Onların bize bu hususlarda soru sormaya hakları olmadığı gibi, bizim hakkımızda yeniden yargılama kararı verenlerin , hukuku bu hale getiren bu yapıyı yargılamaya odaklanması gerekiyor kanaatindeyim. Herkes kendini biliyor, yaptıkları yayınları da biliyorlar şu an dahil... Bizim davamızda "uzun tutukluk süresi" hakkından doğan avantajlarımızdan yararlanma durumu olduğunda bizzat STV'nin kışkırtıcı yayınlarla, "5 yıllık tutukluluk süresi" sonrası tutuksuz yargılama hakkından kimler istifade edecek diye haber metinlerini okurken, sadece İbdacı müslümanların isimlerinin ve davalarının yayınlandığına şahit olduk!Hükümetin hukukta reform faaliyetleri içinde olduğunu takip ediyorduk. Fakat verilen kararlar itibariyle iyileşme olduğu gibi, belirsiz, eşitsiz durumlar halen sürüyor. Ancak içeride ciddi sayıda 28 Şubat mağduru müslümanlar, gönüldaşlar, haksız cezalarla yargılanmakta olan insanlar var. 30 seneye yakın süredir başka davalardan içeride bulunan çeşitli vesilelerle karşılaştığım İslami Hareket, Hizbullah davalarından vs. İslami cemaat ve yapılanmalara mensup mağdur insanlar var. İnşallah onların da haklarında görülen hukuksuzlukların giderileceğini umuyorum.
ŞİMDİ HEMEN 28 ŞUBAT MADURLARINA YENİDEN YARGILAMA İSTİYORUZ...!!!

• 28 Şubat Fethullahçı Polis Ve Yargının Madurlarına Yeniden Yargılama İstiyoruz...!!!